News

Nyheter och recensioner:

27 september 2018 Musik KoM Bar

Ett riktigt jazz och blues ställe. Vår bästa konsert hittills...och det dansades! Vi återkommer till Musik KoM Bar den 25 oktober. Rubriken blir 

Jazz 'n Blues Corner

 

 

 

 

3 juli 2018 Villa Belparc, Slottsskogen

En härlig spelning denna underbara sommar och i denna härliga miljö. Vi fick många uppskattningar av publiken: Har ni bara funnits i ett år? En härlig och omväxlande repertoar! Ni är ju ett jättebra band! Var spelar ni nästa gång?

22 februari 2018 Marieholm

Trevlig miljö....på ett fartyg mitt i Göteborgs centrum i arrangemang av Classic Jazz Göteborg. Vi hade det trevligt och vi tror publiken hade det. Buena Sera går ju dessutom alltid hem som slutlåt!!

18 februari 2018 Frölunda Kulturhus

Tack vad trevligt det var och kul och varierat låtval! (Kommentar från Tomas Modig på Kulturhuset) 

3 februari 2018 Jazz i Onsala

Vi gjorde bra ifrån oss! Arrangören var nöjd och publiken uppskattade vår repertoar.... och dansade gjorde man. Buena Sera är vårt paradnummer på slutet...kanske inte jazz på riktigt men högtryckk blir det hos publiken. Ett härligt ställe att spela på!

26 januari 2018, Aktiva Seniorer i Lundby

Hjärtligt tack för att vi fick komma och spela för er. Vi tror det var en lyckad tillställning och vi kommer gärna tillbaka.

27 januari 2018 Jazz'n Food Kville Saluhall

En lyckad premiär för 2018 på Kville Saluhall. Fullsatt. En kommentar från en i publiken: 'Det var en toppen spelning . Det syntes på publiken inte en stol ledig flera människor stod och lyssnade . Bra'.

12 december 2017 Jazz Corner Varberg

Om vi får säga det själv: Succé blev det på jazzklubben Jazz Corner i Varberg. Rekordstor publik och extranummer blev det. 

Ett mail från klubbens ordförande Christer Werner:

'Tack själv för en trevlig och lyckad kväll. God Jul och önska dina medmusikanter detsamma.'

28 oktober 2017 Kville Saluhall

Hemsidan för Föreningen Göteborg Classic Jazz

Lyckad premiär för Gothenburg City Six i Kville Saluhall. Ett välkommet inslag i Göteborgs jazzvärld! Gothenburg City Six framförde gamla fina låtar från 20 till 50-talet på ett välarrangerat och svängigt sätt. Välkomna i Göteborgs Jazzvärld och Göteborg Classic Jazz

Facebook Bert Slättung

Den ganska nystartade orkestern Gothenburg City Six premiärspelade idag i Kville saluhall inför en stor och entusiastisk publik. Det bjöds på välspelad, fint arrangerad kammarjazz från 1900-talets fem första decennier, och Hasse Karlsson från Trollhättan sjöng välkända låtar med feeling. Detta är ett välkommet tillskott till utbudet av jazzband i Göteborg